OWings a Ràdio Estel

OWings toma la palabra a través de su directora, Núria Borrell, todos los miércoles de junio. A las 13h, conversa con la conductora y periodista de «»El matí de Ràdio Estel», Mercè Raga.

 

OWings pren la paraula a través de la seva directora, Núria Borrell, tots els dimecres d’aquest mes de juny. A les 13 h, conversa amb la conductora i periodista
d'»El matí de Ràdio Estel», Mercè Raga.

 

Per no trobar-vos sols o desinformats en l’aspecte físic o emocional.

Honestedat, seguretat i llibertat la base fundacional d’OWings.

 

Cuidamos tu salud íntima

Cuidem la teva salut íntima

 

Si no ho vas escoltar en directe, aquí t’ho oferim. CLICA!

El primer programa emès el 7 de juny es fa referència al lideratge en femení, enfocat a l’emprenedoria i a la infermeria.

De la mà de la directora, es dona a conèixer com et pot ajudar OWings quan t’has de recuperar d’una operació, d’un tractament, trastorn o patologia.

A la segona conversa emesa el 14 de juny es fa referència a la cura de la zona íntima, que gairebé sempre queda invisibilitzada. Un procés del qual en parlem poc, on ens trobem sols i desinformats. Tractem el tema de la incontinència d’orina. Responem preguntes i ens saltem la vergonya!

Un testimoni d’incontinència fecal (IF) centra l’entrevista emesa el 21 de juny. La Laura fa més de trenta anys, va patir violència obstètrica en el seu primer part. A través del programa, comparteix la seva experiència de vida amb tots els oients. Davant aquestes situacions és molt important posar en comú la patologia, no sentir-se sol i comptar amb bons professionals.

Últim dimecres que OWings acudeix a “El Matí de Ràdio Estel” per a donar visibilitat a la salut íntima que gairebé sempre s’oculta. Tant si ara estàs afectat/a com no, això és cosa de tots. La nostra fisioterapeuta de sòl pelvià, Carola Subirach ha resolt els dubtes que ens han deixat els oïdors.

No hay comentarios

Publicar un comentario